Ingredientai
Vandens
500 ml
Didelės tarkuotos morkos
400 g
Bulvių
200 g
Porai
0.5 vnt.
Česnako
1 skiltelė
Druskos ir pipirų pagal skonį
1 šaukštelis
Karis
1 šaukštelis
Imbieras
1 šaukštelis
Kokosų pienas
200 g
Parmezano sūris
100 g
Batono skrebučiai
2 sauja
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Susmulkinkite morkas, bulves, česnako skiltelę ir gabalėlį imbiero.
Išvalykite ir griežinėliais supjaustykite porą.
Susmulkintas daržoves virkite vandenyje maždaug 20 minučių, kol jos suminkštės.
Sriubą sutrinkite smulkintuvu.
Supilkite kokosų pieną, suberkite prieskonius ir kaitinkite, kol užvirs.
Tiekite su skrudintais batono kubeliais, smulkiai tarkuotu kietuoju sūriu ir šviežiais prieskoniniais žalumynais.