Ingredientai
Paukštiena (kepta)
200 g
Kiaušiniai
2 vnt.
Didelių raudonųjų svogūnų
1 vnt.
Pjaustyti pomidorai
2 vnt.
Graikiniai riešutai
1 sauja
Alyvuogių aliejus
1 šaukštas
Provanso žolelės
1 šaukštelis
Porcijos: 2
Salotos su kepta paukštiena – naujas patiekalas ir galimybė neišmesti maisto. Jei po Kalėdų liko kepto kalakuto, vištienos ar žąsies, paruoškite šias skanias, greitas ir sveikas salotas. Pagardinkite salotas su kepta paukštiena alyvuogių aliejumi, sojų padažu ir žolelėmis.
Gaminimo eiga
* Supjaustykite keptą paukštieną nedideliais gabaliukais.
* Salotų lapus nuplaukite ir suplėšykite.
* Kiaušinius kietai išvirkite ir supjaustykite.
* Svogūną supjaustykite smulkiais griežinėliais.
* Pomidorus supjaustykite mažomis skiltelėmis.
* Riešutus sukapokite.
* Viską sumaišykite ir pagardinkite alyvuogių aliejumi, sojų padažu ir žolelėmis.