Kategorijos
Ieškoti pagal ingredientą
Ieškoti
Receptai
Ingredientai
Provanso žolelės
Provanso žolelės
Filtravimas ir rikiavimas
Gaminimo trukmė
Gaminimo trukmė
10 min.
300 min.
Pasirinkti
Sudėtingumas
Sudėtingumas
Lengvai paruošiamas
Reikia pasistengti
Patyrusiems
Pasirinkti
Ingredientai
Ingredientai
Varškė
Vištiena
Obuoliai
Moliūgai
Bulvės
Pomidorai
Cukinija
Kopūstai
Agurkai
Makaronai
Sūris
Burokėliai
Lašiša
Kiaulienos faršas
Jautienos faršas
Vištienos faršas
Uogos
Grybai
Silkė
Žuvis
Šokoladas
Juodasis šokoladas
Kiaušiniai
Pienas
Duona
Ledai
Čili
Mielės
Sviestas
Pasirinkti
Rūšiuoti pagal
Rūšiuoti pagal
Naujausi viršuje
Greičiausi viršuje
Geriausiai įvertinti viršuje
Pasirinkti
82 receptai
Lengvai paruošiamas
25 min.
Kiaušiniai lavaše – ir pusryčiams, ir vakarienei
Reikia pasistengti
1 val.
Orkaitėje kepti „balandėliai“ – kitoks populiaraus patiekalo variantas
Lengvai paruošiamas
45 min.
Vištienos filė, troškinta česnakiniame grybų padaže – dieviškai skanu!
Reikia pasistengti
25 min.
Makaronai su fetos sūriu ir pomidoriukais – gurmaniškas patiekalas
Reikia pasistengti
30 min.
Sūrio lazdelės tešloje – naujas receptas užkandžių stalui
Lengvai paruošiamas
15 min.
Virtuvės šefai pataria, kaip per 15 minučių iš grietinėlės pagaminti sviestą
Lengvai paruošiamas
35 min.
Karšti sumuštiniai su pievagrybiais – ir greita, ir skanu
Lengvai paruošiamas
20 min.
Salotos su kepta paukštiena – kaip sunaudoti po švenčių likusius produktus
Reikia pasistengti
15 min.
Keptas kamambero sūris su Provanso žolelėmis
Reikia pasistengti
30 min.
Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.
Netikras zuikis Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.
Bulvių ir sūrio apkepas – tokio minkšto ir puraus tikrai dar nevalgėte
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.
Vištiena, troškinta su paprikomis ir pomidorais
Reikia pasistengti
1 val.
Dieviškai traškios orkaitėje keptos vištų blauzdelės
Reikia pasistengti
1 val. 05 min.
Daržovių ir mėsos kotletukai, kepti orkaitėje
Reikia pasistengti
30 min.
Sotus omletas su pomidorais ir cukinijomis
Reikia pasistengti
20 min.
Nepamirštamas skonis: sumuštinis su lašiša ir avokadu
Reikia pasistengti
30 min.
Vištiena su pievagrybiais ir porais
Lengvai paruošiamas
40 min.
Greitas cukinijų troškinukas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.
Kaip tobulai iškepti kiaulienos nugarinę
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.
Kreminis vištienos apkepas su daržovėmis
Reikia pasistengti
30 min.
Cukinijų apkepas su fetos sūriu – per 30 minučių
Lengvai paruošiamas
1 val.
Pievagrybių ir kiaulienos šašlykas
Reikia pasistengti
40 min.
Prancūziška vištienos ir cukinijų sriuba
Reikia pasistengti
40 min.
Pusryčiams – kitaip kepti kiaušiniai
Reikia pasistengti
15 min.
Sumuštiniai su avokadu
Reikia pasistengti
45 min.
Vištienos kepsneliai, kuriems neįmanoma atsispirti
Reikia pasistengti
1 val.
Vištienos suktinukai su pievagrybiais
Reikia pasistengti
1 val.
Receptas iš PROVANSO: įdaryta vištienos filė
Reikia pasistengti
1 val.
VERTA IŠBANDYTI: keptos bulvės KITAIP
Lengvai paruošiamas
1 val.
Keptos vištų blauzdelės KITAIP
Reikia pasistengti
1 val.
Mielinės bandelės su sūriu ir žolelėmis
Reikia pasistengti
35 min.
Kiaušinių ir kumpio keksiukai Velykoms
Reikia pasistengti
VELYKOMS: kaip išvirti kiaušinį be lukšto + RECEPTAS
Reikia pasistengti
20 min.
Keptas kiaušinis kitaip
Reikia pasistengti
40 min.
SOTŪS KEKSIUKAI: su šonine ir daržovėmis
Reikia pasistengti
40 min.
SKANUMĖLIS: vištiena įdaryti pievagrybiai
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.
PRANCŪZIŠKAS bulvių ir svogūnų apkepas
Reikia pasistengti
45 min.
Greitas daržovių apkepas
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.
Prancūziškas kišas su pievagrybiais ir vištiena
Įkelti daugiau receptų