Ingredientai
Miltų
0.5 stiklinė
Kiaušiniai
2 vnt.
Pienas
2 stiklinė
Pomidorų tyrė
3 šaukštas
Sviestas
50 g
Tepamas sūrelis
1 indelis
Fermentinis sūris
200 g
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Iš nurodytų produktų sumaišykite tešlą, išlydytą sviestą supilkite paskutinį.
Išpilkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos, lygiu sluoksniu užbarstykite tarkuoto sūrio ir kepkite 200°C karštumo orkaitėje apie 20–30 minučių.
Iškeptą tešlą apverskite ant drėgno drobinio rankšluosčio ir palikite šiek tiek atvėsti.
Paskui ją aptepkite įdaru ir standžiai suvyniokite.
Palaikykite šaltai (ne trumpiau kaip porą valandų).
Supjaustykite 1,5–2 cm ritinėliais.