Ingredientai
Miltų
300 g
Sviestas
250 g
Juodasis šokoladas
200 g
Cukraus
150 g
Varškė
300 g
Kepimo milteliai
2 šaukštelis
Džiovintos vyšnios
1 sauja
Brendis
100 ml
IKI vyšnių uogienės
2 šaukštas
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Džiovintas vyšnias užpilkite brendžiu ir palikite pastovėti.
Kambario temperatūros sviestą išsukite iki baltumo, po vieną įmuškite kiaušinius ir dalimis suberkite cukrų, nuolat maišydami, kad pasidarytų vienalytė masė.
Supilkite išlydytą šokoladą ir gerai išmaišykite.
Varškę ištrinkite pro sietelį ir sudėkite į sviestą kartu su miltais ir kepimo milteliais.
Vyšnias nusunkite ir sudėkite į tešlą.
Gerai išmaišykite ir sukrėskite į sviestu išteptą kepimo formą.
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45 minutes.
Kai atvės, išimkite iš formos ir viršų aptepkite vyšnių uogiene.