Ingredientai
Gaminimo eiga
Įkaitintame aliejuje keptuvėje apkepkite smulkiai pjaustytą šoninę ir suberkite į troškintuvą.
Toje pačioje keptuvėje ant didesnės ugnies apkepkite miltuose apvoliotus triušienos gabaliukus.
Triušieną sudėkite į troškintuvą, o keptuvėje apkepkite šiaudeliais pjaustytas morkas su griežinėliais pjaustytais porais ir smulkiai kubeliais pjaustytais salierais. Svarbiausia, kad daržovės kiek apskrustų, bet nesuminkštėtų.
Daržoves suberkite į troškintuvą. Keptuvėje minutę apskrudinkite pinijų riešutus ir suberkite į troškintuvą.
Česnako galvutėms nulupkite sausą žievelės sluoksnį ir perpjaukite pusiau. Sudėkite į troškintuvą.
Supilkite alų, daržovių sultinį, suberkite prieskonius.
Uždenkite dangtį ir troškinkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 2 valandas.