Ingredientai
Špinatai
2 sauja
Burokėliai (marinuoti)
1 sauja
Kiaušiniai
2 vnt.
Agurkai
1 vnt.
Saulėgrąžos
2 šaukštas
Kepintos moliūgų sėklos
2 šaukštas
Varškės sūris
4 riekelė
Alyvuogių aliejus
2 šaukštelis
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Špinatus ir jaunus burokėlių lapus gerai nuplaukite ir nusausinkite.
Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite.
Keptuvėje su šaukšteliu aliejaus paskrudinkite saulėgrąžas ir moliūgų sėklas.
Varškės sūrį gana smulkiai supjaustykite.
Gana smulkiai supjaustykite agurką ir avokadą.
Viską sumaišykite su šaukšteliu aliejaus ir sojos padažu.