Porcijos: 4

Greitiems pusryčiams ar vakarienei puikiai tinka karšti sumuštiniai. Šįkart juos gaminame su pievagrybiais, bet tinka kumpis, varškė ir pan. Karštus sumuštinius apibarstykite žalumynais ir skanaukite.

Gaminimo eiga

1. Čiabatą supjaustykite 1,5-2 cm storio riekelėmis.

2. Minkštą sviestą sumaišykite su išspaustu česnaku, krienais ir prieskoninėmis žolelėmis. Aptepkite tolygiai riekeles.

3. Pievagrybius smulkiai supjaustykite sumaišykite su šaukštu minkšto sviesto ir druska.

4. Grybų mišinio dėkite ant riekelių. Apibarstykite tarkuotu sūriu.

5. Paruoštas riekeles sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

6. Iškeptus sumuštinius apibarstykite rozmarinais.