Ingredientai
Maltos vištienos
400 g
Cukinijos
1 vnt.
Ievagrybių
8 vnt.
Bulvių
3 vnt.
Žalieji žirneliai
1 sauja
Lydytas sūrelis
4 šaukštas
Fermentinis sūris
1 sauja
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištieną smulkiai supjaustykite ir pagardinkite druska, pipirais. Išmaišykite.
Bulves nulupkite ir gana smulkiai supjaustykite.
Cukiniją nulupkite, išpjaukite sėklas, minkštimą gana smulkiai supjaustykite.
Pievagrybius nuplaukite, supjaustykite riekelėmis.
Pievagrybius, cukiniją, žaliuosius žirnelius (gali būti šaldyti arba švieži), vištieną ir bulves sumaišykite. Pagardinkite žolelių mišiniu.
Suberkite į kepimo formą ir išlyginkite.
Grietinėlę sumaišykite su lydytu sūreliu ir užpilkite ant viršaus.
Uždenkite kepimo folija.
Kepkite iki 230 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Nuimkite foliją, pabarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepkite dar 30 minučių iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.