Šonkauliukai – viena spopuliariausių grilio patiekalų. Svarbiausia, kad būtų minkšti ir lengvai slystų nuo kaulo. Tokį šonkauliukų receptą ir siūlome išbandyti.

Gaminimo eiga

* Šonkauliukus supjaustykite mažesniais gabaliukais.

* Kečupą sumaišykite su balzaminiu actu ir prieskoniais. Gautu mišiniu apipilkite šonkauliukus ir gerai išmaišykite, kad pasidengtų visi.

* Uždenkite maistine plėvele ir dėkite į šaldytuvą porai valandų.

* Nuo šonkauliukų pirštais nubraukite marinato perteklių ir sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

* Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių, kol gražiai apskrus.

* Šonkauliukus galite kepti ir kepsninėje.