Ingredientai
Makaronai
1 pakelis
Krevečių
20 vnt.
Česnako
3 skiltelė
Šviežių čiobrelių
1 šaukštelis
Bazilikai (žali)
0.5 šaukštelis
Sviestas
2 šaukštas
Pjaustyti pomidorai
3 vnt.
Citrinos
0.5 vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje taip, kaip nurodyta ant pakelio.
2. Krevetes išlukštenkite, nuplaukite ir nusausinkite.
3. Apšlakstykite citrinų sultimis, pabarstykite druska.
4. Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu, nulupkite žievelę ir smulkiai supjaustykite.
5. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite išspausta česnaką, suberkite čiobrelius, bazilikus ir minutę maišant apkepkite.
6. Sudėkite krevetes ir iš abiejų pusių apkepkite po porą minučių.
7. Suberkite pomidorus, pagardinkite pipirais, jei reikia druska, ir maišant dar trumpai pakepkite.
8. Suberkite makaronus ir išmaišykite.