Ingredientai
Miltų
1 puodelis
Cukraus
1 puodelis
Vandens
0.5 puodelis
Šokoladinės kakavos
3 šaukštas
Kepimo milteliai
1 šaukštelis
Kiaušiniai
1 vnt.
Sviestas
6 šaukštas
Razinos
1 sauja
Brendis
150 ml
Juodasis šokoladas
50 g
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Razinas užpilkite brendžiu ir palikite valandai.
2. Iki vientisos masės sumaišykite miltus, cukrų, kakavą, kepimo miltelius ir karštą vandenį.
3. Įmaišykite kiaušinį, nusunktas razinas ir ištirpintą sviestą.
4. Tešlą supilkite į riebalais pateptą 20x20 cm dydžio kepimo skardą.
5. Kepkite iki 180º C įkaitintoje orkaitėje 30–35 minutes.
6. Kai atvės, apšlakstykite ištirpintu juoduoju šokoladu.
Skanaus!