Ingredientai
Didesnių svogūnų
2 vnt.
Porai
1 vnt.
Tirpinto kokosų aliejaus
4 šaukštas
Baltas sausas vynas
0.5 puodelis
Grietinėlės (35 proc. riebumo)
1 puodelis
Džiovinti pomidorai
5 vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Jautieną supjaustykite nedideliais gabaliukais ir apkepkite kokosų aliejuje, kol gražiai apskrus (kepkite ant kiek didesnės ugnies).
2. Pagardinkite druska, pipirais.
3. Suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir porus.
4. Išmaišykite, uždenkite dangtį ir troškinkite ant mažos ugnies (vis pamaišant) kol svogūnai gražiai pagels.
5. Supilkite baltą vyną, atidenkite dangtį ir kepkite maišant kelias minutes.
6. Supilkite grietinėlę, įberkite smulkiai pjaustytus džiovintus pomidorus, išmaišykite, uždenkite dangtį ir troškinkite apie 15 minučių (vis pamaišykite).
7. Patiekite su šviežiomis daržovėmis ar raugintais agurkais.