Gaminimo eiga

1. Kiaušinį išplakti su cukrumi. Į kiaušinio plakinį įpilti pieno ir aliejaus. Lengvai išplakti iki vientisos masės.

2. Tada į kiaušinio, pieno ir aliejaus masę suberti miltus, išmaišyti.

3. Tešlą, po truputį į ją pilant vandenį, gerai išmaišyti iki vientisos masės.

4. Tešlą į įkaitintą keptuvę pilti samčiu, o pačią keptuvę laikant už rankenos sukti, kad tešla plonu sluoksniu pasiskirstytų po visą keptuvės dugną. Apkepti kiekvieną blyno pusę, kol gražiai pagels.

5. Vištos krūtinėles padalinti į 2–3 dalis ir išvirti.

6. Krapus ir petražoles nuplauti, nusausinti ir smulkiai supjaustyti. Graikinius riešutus suknežinti peilio geležte.

7. Virtoms krūtinėlėms leisti atvėsti, paskui mėsą suplėšyti nedideliais gabalėliais.

8. Sudėti į indelį vištieną, baziliko lapelius, kitus žalumynus, smulkiai supjaustytą pomidorą ir riešutus. Viską gerai išmaišyti.

9. Tepamu sūreliu tepti blynus, po to sudėti įdarą, susukti į vamzdelius, suvynioti į maistinę plėvelę ir padėti į šaldytuvą 4–5 valandoms, kad blyneliai prisigertų įdaro.