Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Prikaistuvyje sumaišykite pieną, grietinėlę, cinamoną, vanilės ankštį, vanilės ankšties turinį ir muskato riešutus. Masę užvirinkite ant vidutinės kaitros. Kai masė užvirs, prikaistuvį nuimkite nuo kaitros ir leiskite atvėsti.
2. Dideliame dubenyje arba tešlos maišyklėje plakite kiaušinių trynius su cukrumi, kol masė taps vienalytė ir puri. Atsargiai supilkite pieną ir toliau masę maišykite, kol ji taps tolygi. Įpilkite romo, viską dar kartą išplakite. Atšaldykite per naktį (šaldytuve galite lakyti iki trijų parų).
3. Prieš tiekdami gėrimą kiaušinių baltymus supilkite į didelį dubenį arba maišyklę, plakite, kol susiformuos standi ir puri masė. Švelniai baltymų putas sukrėskite į trynių masę ir viską išmaišykite. Gėrimą tiekite su šviežiai sutrintais muskato riešutais.