Ingredientai

Pienas 200 ml
Cukraus 3 šaukštas
Cinamono 0.5 šaukštelis
Vanilės ekstraktas 0.5 šaukštelis
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

1. Želatiną užpilkite nedideliu kiekio vandens, kad išbringtų.

2. Grietinėlę, pieną,cinamoną, cukrų ir vanilės ekstraktą supilkite į puodą ir užvirkite.

3. Nukelkite nuo ugnies ir palaukite kol šiek tiek pravės pravės.

4. Kelis šaukštus stipriai šilto grietinėlės mišinio įpilkite į želatiną ir maišykite kol ji ištirps.

5. Ištirpusią želatiną supilkite į likusį grietinėlės ir pieno mišinį ir gerai išmaišykite.

6. Supilstykite į stiklines, ledaines ar desertines taures ir palaukite kol visai atvės. Pastatykite į šaldytuvą kelioms valandoms, kol pilnai sustings.

7. Patiekite su šokolado drožlėmis.