Ingredientai
Želatinos
12 g
Grietinės
400 ml
Pienas
200 ml
Cukraus
3 šaukštas
Cinamono
0.5 šaukštelis
Vanilės ekstraktas
0.5 šaukštelis
Juodasis šokoladas
50 g
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
1. Želatiną užpilkite nedideliu kiekio vandens, kad išbringtų.
2. Grietinėlę, pieną,cinamoną, cukrų ir vanilės ekstraktą supilkite į puodą ir užvirkite.
3. Nukelkite nuo ugnies ir palaukite kol šiek tiek pravės pravės.
4. Kelis šaukštus stipriai šilto grietinėlės mišinio įpilkite į želatiną ir maišykite kol ji ištirps.
5. Ištirpusią želatiną supilkite į likusį grietinėlės ir pieno mišinį ir gerai išmaišykite.
6. Supilstykite į stiklines, ledaines ar desertines taures ir palaukite kol visai atvės. Pastatykite į šaldytuvą kelioms valandoms, kol pilnai sustings.
7. Patiekite su šokolado drožlėmis.