Ingredientai
Šviesios bolivinės balandos (nevirtos)
0.5 puodelis
Vandens
1 puodelis
Mangai
0.5 puodelis
Šilauogių
0.5 puodelis
Kubeliais supjaustyto šviežio agurko
0.5 puodelis
Alyvuogių aliejaus
1 v. š.
Citrinos sulčių
2 v. š.
Dažnai girdime, kad reikia valgyti daugiau daržovių, bet kaip tą padaryti ir kiek „daugiau“ yra pakankamai? Viena augalinio maisto diena per savaitę – galimas atsakymas.
Gaminimo eiga
Kasmet daugybė Lietuvos gyventojų miršta nuo širdies ir kraujagyslių ligų. Kartu su judėjimo trūkumu, prasta mityba – vienas iš pagrindinių veiksnių, nulemiančių šią liūdną statistiką. Todėl visavertė ir subalansuota mityba – nepaprastai svarbus daugybės mirtinų ligų prevencijos aspektas.
Paskatinti suvartoti daugiau daržovių, vaisių, grūdų, ankštinių kultūrų ir kitų žmogaus sveikatai būtinų augalinių produktų siekia kampanija „AuGalingas pirmadienis“, kuri su DELFI Maistas skaitytojais kiekvieną pirmadienį dalinsis vegetariškų patiekalų receptais.
Gaminimas:
Receptu pasidalijo tinklaraštis „Rojaus daržas“.