Kategorijos
Ieškoti pagal ingredientą
Ieškoti
Receptai
Ingredientai
Citrinos sulčių
Citrinos sulčių
Filtravimas ir rikiavimas
Gaminimo trukmė
Gaminimo trukmė
10 min.
300 min.
Pasirinkti
Sudėtingumas
Sudėtingumas
Lengvai paruošiamas
Reikia pasistengti
Patyrusiems
Pasirinkti
Ingredientai
Ingredientai
Varškė
Vištiena
Obuoliai
Moliūgai
Bulvės
Pomidorai
Cukinija
Kopūstai
Agurkai
Makaronai
Sūris
Burokėliai
Lašiša
Kiaulienos faršas
Jautienos faršas
Vištienos faršas
Uogos
Grybai
Silkė
Žuvis
Šokoladas
Juodasis šokoladas
Kiaušiniai
Pienas
Duona
Ledai
Čili
Mielės
Sviestas
Pasirinkti
Rūšiuoti pagal
Rūšiuoti pagal
Naujausi viršuje
Greičiausi viršuje
Geriausiai įvertinti viršuje
Pasirinkti
115 receptai
Reikia pasistengti
Kreminis pyragas: nereikės net kepti
Reikia pasistengti
15 min.
Burokėlių lapkočių sriuba – tikras vitaminų šaltinis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.
Vyšnių pyragas – malonumas nuo pirmo kąsnio
Reikia pasistengti
05 min.
Sumuštinis su tunu – į darbą, kelionę ar pikniką
Reikia pasistengti
15 min.
Pasigaminkite ledų – pakaks vos 3 ingredientų
Lengvai paruošiamas
10 min.
Gaivios krevečių salotos su avokadu – paruošite greitai ir labai lengvai
Reikia pasistengti
50 min.
Bananų duona – desertas, kuriuo galite mėgautis be jokios sąžinės graužaties
Reikia pasistengti
15 min.
Dabar pats metas ją virti – rabarbarų ir braškių uogienė
Reikia pasistengti
10 min.
Kopūstų salotos su riešutų padažu – tikras vasaros gardumas
Reikia pasistengti
30 min.
Matcha keksiukai su citrininiu glajumi – nepakartojamo skonio
Lengvai paruošiamas
20 min.
Lietuviškas patiekalas: šalta česnakinė sriuba – vienas malonumas tokią valgyti šiltą dieną
Lengvai paruošiamas
25 min.
Baklažano ir kitų daržovių troškinys – neįtikėtinai skanu prie mėsos ar žuvies
Reikia pasistengti
05 min.
Salotos su kepta vištiena ir ananasais – visada sulaukia pasisekimo
Reikia pasistengti
15 min.
Dešrainis su dešrelėmis – be jų nepraeis nė vienas vakarėlis
Reikia pasistengti
30 min.
Tortas be cukraus ir be gliuteno – dangiško skonio!
Reikia pasistengti
15 min.
Skrudintos duonos užkandis su avokadais ir ridikėliais – papuoš kiekvieną stalą
Lengvai paruošiamas
Šviežių kopūstų salotos su paprikomis – šių salotų nemėgti tiesiog neįmanoma
Reikia pasistengti
20 min.
Užkandis su rūkytu upėtakiu – jūsų stalui
Lengvai paruošiamas
10 min.
Lašišos tartaras su avokadu – bus nuostabūs pusryčiai
Reikia pasistengti
05 min.
Veganiško majonezo iš avokadų receptas
Reikia pasistengti
20 min.
Lašišos kepsnys su kreminiu grietinėlės padažu – gaminkite ir šventėms, ir svečiams
Reikia pasistengti
15 min.
Morkų blyneliai su tahini padažu – bus taip skanu, kad tikrai kartosite
Reikia pasistengti
1 val.
Lęšių sriuba – patiks ne tik veganams, bet ir mėsos mėgėjams
Lengvai paruošiamas
15 min.
Dešrainis – traškus skonis visus maloniai nustebins
Reikia pasistengti
20 min.
Salotos su lydeka – ir šventėms, ir kasdienai
Reikia pasistengti
20 min.
Keptas vilkešeris – tai taps tikru atradimu!
Reikia pasistengti
45 min.
Keptas karpis – šventinio stalo puošmena
Lengvai paruošiamas
Salotos su krevetėmis ir avokadais – ir gaivios, ir maistingos
Reikia pasistengti
1 val.
Medaus tortas – ir ypatingoms progoms, ir kasdienai
Reikia pasistengti
45 min.
Sniego senis su cinamonu – kiekvienas tokio norės
Reikia pasistengti
50 min.
Pyragaitis su obuoliais – ir kasdieniam, ir švenčių stalui
Reikia pasistengti
35 min.
Pyragaitis su apelsinais – papuoš ir šventinį stalą
Reikia pasistengti
15 min.
Salierų traškučiai su skumbrės užtepu – tiks ir vaikams
Reikia pasistengti
10 min.
Kepta lašiša su salierų pagardu – puikus patiekalas švenčių stalui
Reikia pasistengti
1 val.
Sumuštinis su burokėlių užtepėle ir rūkyta lašiša – apsivalgymas!
Lengvai paruošiamas
50 min.
Obuolių ir slyvų krepšeliai – tikras rudens desertas
Reikia pasistengti
10 min.
Tuno salotos su avokadais ir garstyčių užpilu – tikrai patiks
Reikia pasistengti
10 min.
Aštrios coleslow salotos – kiekvienai progai
Reikia pasistengti
10 min.
Moliūgų humusas su tortilijos traškučiais – tiks ir vakarėliui
Reikia pasistengti
10 min.
Keptos šparaginės pupelės su ridikėliais ir riešutais – itin gaivios
Įkelti daugiau receptų