Ingredientai
Porcijos: 2
Šiais laikais įprasta riebius ar kaloringus produktus keisti liesesniais, sveikesniais pakaitalais. Štai mano mėsainių variacija: avokadų ir pomidorų mėsainis. Šie žavūs daržovių ir kokybiškos mėsos gražuoliai sotūs, išvaizdūs ir greitai pagaminami!
Gaminimo eiga
1. Jautienos paplotėlį palaikome bent 1 valandą kambario temperatūroje. Taip mėsos vidus ir kraštai įgaus vienodą temperatūrą ir lygiau iškeps.
2. Dažniausiai jau paruošti maltiniai būna didesnio diametro nei avokadas ar pomidoras, tad vieną paplotėlį padaliname pusiau, apibarstome druska ir pipirais bei kepame keptuvėje su nedideliu kiekiu alyvuogių aliejaus po 2 minutes iš abiejų pusių, jei pageidaujate rožinio vidaus ir idealiai sultingos mėsos. Jei mėgstate gerai iškeptą, kepkite po 4-5 minutes kiekvieną pusę (nevartant daugiau nei vieną kartą). Paliekame mėsą atvėsti dvi minutes, tačiau ne keptuvėje, o ant grotelių arba sviestinio popieriaus.
3. Sluoksniuojame mėsainį.