Ingredientai
Didelės tarkuotos morkos
3 vnt.
Jūsų mėgstamų miltų
1 stiklinė
Kokosų aliejaus
4 v. š.
Kiaušiniai
4 vnt.
Vandenyje mirkytų datulių
4 vnt.
Kepimo miltelių
2 a. š.
Cinamono
1 a. š.
Šokoladas papuošimui
100 g
Gaminimo eiga
1. Morkas sutarkuokite burokine tarka.
2. Kiaušinius išplakite su datulių mase ir ištirpintu kokosų aliejumi.
3. Miltus persijokite su kepimo milteliais ir berkite į kiaušinių masę. Gerai išmaišykite, pagardinkite druska, cinamonu.
4. Į tešlą berkite pamirkytas, nusunktas razinas, tarkuotas morkas ir smulkiais gabaliukais sutrupintą šokoladą. Išmaišykite.
5. Kepimo formą patepkite aliejumi, pilkite tešlą ir dėkite kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę, kepkite apie 45 minutes.
Receptu dalijasi tinklaraštis „Lieknos bitės“.