Ingredientai
Receptu dalijasi ne pelno siekiantis ir augalinę mitybą populiarinantis projektas „Tapk auGalingas“, kuriuo norima paskatinti susipažinti su augaline mityba ir pabandyti bent retkarčiais gaminti be gyvūninės kilmės produktų.
Kiekvieną pirmadienį mūsų portale ieškokite naujų ir įdomių auGalingų receptų! Šįkart už receptą dėkojame tinklaraščiui Wise taste ir Medai.
Gaminimo eiga
1. Šokoladą ištirpiname prikaistuvyje, supilame kokosų pieną ir klevų sirupą (jeigu naudojame), paverdame 4 minutes ir nepamirštame pamaišyti!
2. Sausainius susmulkiname ir sumaišome su smulkintais riešutais, kokosų drožlėmis, spanguolėmis.
3. Sausainius sumaišome su šokolado masę. Vyniojame į maistinę plėvelę ir formuojame kankorėžius. Man iš šios masės išėjo 3 kankorėžiai + papildomai suformavau ''dešrą'', kurios nepuošiau. Suformuotą tinginį paliekame per naktį šaldytuve arba mažiausiai 4 valandoms.
4. Sustingusį tinginį išimame. Šokoladą kartu su pienu ištirpiname prikaistuvyje. Mirkome migdolų galus į šokoladą ir lipdom kankorėžį.