Ingredientai
Vištienos filė
250 g
Kokosų pienas
400 ml
Maltas imbieras
1 šaukštelis
Rudasis cukrus
1 šaukštelis
Žuvies padažas
3 v. š.
Jei dar nebandėte, būtinai paragaukite vištienos sriubos su kokosų pienu. Pikantiško skonio sriuba nustebins savo turtingais poskoniais. Vištienos sriuba su kokosų pienu – maža šventė jūsų virtuvėje.
Gaminimo eiga
1. Į puodą supilkite vištienos sultinį. Kai jis užvirs, sudėkite gabalėliais pjaustytą vištieną ir pavirkite 5 min.
2. Supilkite kokosų pieną, dėkite pievagrybius ir visus kitus išvardintus ingridientus. Būtinai ragaukite ir pridėkite, jei kažko trūksta. Pavirkite dar apie 10 min.
3. Patiekiant užberkite pjaustytų šviežių petražolių.