Gaminimo eiga

1. Makaronus išvirkite pagal nuorodas ant pakuotės. Nepervirkite, jie turi likti standūs.

2. Išvirusius makaronus nukoškite, perliekite šaltu vandeniu, kad sustabdytumėte virimo procesą ir apšlakstykite aliejumi, kad nesukibtų.

3. Makaronus dideliame dubenyje sumaišykite su supjaustyta mocarela, svogūno pusžiedžiais, plonomis riekelėmis supjaustyta cukinija, pusiau perpjautais pomidorais, alyvuogėmis, pasmulkintomis petražolėmis.

4. Padažui sumaišykite aliejų, actą, pipirus, druską, susmulkintas česnako skilteles, citrinos sultis ir džiovintus bazilikus. Sumaišykite salotas su padažu ir bent porai valandų statykite į šaldytuvą, kad skoniai susimaišytų ir salotos įsiskonėtų.

Receptu dalijasi IKI.