Ingredientai
Tofu
60 g
Pjaustyti pomidorai
1 vnt.
Vyšniniai pomidoriukai
1 vnt.
Kininio bastučio
1 vnt.
Alyvuogių aliejus
2 v. š.
Avinžirniai
4 v. š.
Rūkyta paprika
0.5 a. š.
Petražolės
2 šakelės
Žaliosios citrinos
1 skiltelė
Gaminimo eiga
1. Tofu supjaustykite gabaliukais, geltonąjį ir vyšninį pomidorus supjaustykite, kininį bastutį perpjaukite pusiau.
2. Keptuvėje su šaukštu įkaitinto aliejaus apkepkite kininį bastutį, įberkite druskos. Išimkite kininį bastutį. Į keptuvę sudėkite kepti avinžirnius, įberkite druskos ir rūkytos paprikos. Apkepę avinžirnius juos išimkite iš keptuvės. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi sudėkite kepti tofu, apkepkite iš visų pusių.
3. Į lėkštę dėkite kininį bastutį, avinžirnius, tada pomidorus, tofu ir keletą lapelių petražolių. Patiekite su žaliosios citrinos skiltele.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG