Ingredientai
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Česnako
2 skiltelės
Didelės tarkuotos morkos
1 vnt.
Portobello grybas
4 vnt.
Konservuotos raudonosios pupelės
1 indelis
Šviežių čiobrelių
2 šakelės
Alyvuogių aliejus
5 v. š.
Gaminimo eiga
1. Svogūną supjaustykite kubeliais, česnaką smulkiais griežinėliais, morką perpjaukite pusiau ir susmulkinkite griežinėliais. Pašalinkite grybų kotelius.
2. Į stiklinę skardą sudėkite pjaustytas morkas, svogūnus, česnaką, konservuotas pupeles, konservuotus pomidorus, čiobrelius, pabarstykite druska ir juodaisiais pipirais, užpilkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus ir viską išmaišykite.
3. Ant daržovių koteliais į viršų sudėkite grybus, ant jų užpilkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus, užberkite druskos, juodųjų pipirų ir uždėkite čiobrelio. Ant viršaus užpilkite dar 1 šaukštą alyvuogių aliejaus.
4. Kepkite 180 °C temp. orkaitėje 35 min.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG