Ingredientai
Vandenyje mirkytų datulių
8 vnt.
Saulėgrąžos
1 v. š.
Aguonos
1 v. š.
Kokoso drožlių
2 v. š.
Šokoladinės kakavos
0.5 v. š.
Vandens
1 v. š.
Šokoladiniai rutuliukai – maistingi, sotūs ir puikūs saldėsiai. Geriausia naudoti šviežias datules, kurios nebūtų mirkytos cukraus sirupe (skaitykite etiketes). Rutuliukų iškart galima pasigaminti daugiau ir užšaldyti.
Gaminimo eiga
1. Viską sudedame į trintuvą ir sumalame iki vientisos masės.
2. Rankomis formuojame rutuliukus ir apvoliojame kokoso drožlėse. 30 minučių dedame į šaldytuvą.
Skanaus!
Receptu dalijasi organizacija „Gyvi gali“ ir Sveikas receptas.