Ingredientai
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Česnako
1 skiltelės
Petražolės
1 sauja
Veršienos
400 g
Makaronai
300 g
Vyšninių pomidorų
2 saujos
Geltonos paprikos
2 vnt.
Rozmarinai
2 šakelės
Alyvuogių aliejus
3 v. š.
Kietasis sūris
50 g
Bazilikai (žali)
3 šakelės
Gaminimo eiga
1. Svogūnus, česnakus, IKI petražoles susmulkinkite.
2. Susmulkintas prieskonines daržoves sumaišykite su veršiena, pagardinkite druska, pipirais ir suformuokite vyšninio pomidoro dydžio rutuliukus.
3. Į pasirinktą skardą dėkite IKI makaronus ir užpilkite verdančiu vandeniu, įberkite druskos, dėkite vyšninius pomidorus, pusiau perpjautas mažąsias paprikas, suformuotus veršienos rutuliukus, IKI rozmarino, alyvuogių aliejaus.
4. Dėkite kepti į 180 °C temp. įkaitintą orkaitę 20–30 min., iškepus užtarkuokite kietojo sūrio ir pagardinkite baziliko lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG