Gaminimo eiga

1. Į indą muškite kiaušinį, pilkite 300 ml pieno, berkite 1 šaukštą cukraus, druską, miltus ir aliejų. Viską gerai išmaišykite elektriniu plakikliu iki vientisos masės. Į įkaitintą, nepridegančio paviršiaus keptuvę pilkite lietinių tešlą tiek, kad apsemtų keptuvės dugną ir kepkite iš abiejų pusių 1–2 min. arba kol apskrus.

2. Į keptuvę dėkite sviestą, 1 šaukštą cukraus ir įtarkuokite apelsino žievelės. Viską gerai užvirkite, kol cukrus karamelizuosis, dėkite lietinius juos pavartykite glazūroje iš abiejų pusių, kad pilnai apsidengtų.

3. Karamelizuotus lietinius dėkite į lėkštę, dėkite maskarponės sūrį, avietes, mėlynes ir mėtos lapelius.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG