Ingredientai
Kiaulienos nugarinės
2 vnt.
Aliejaus
3 v. š.
Obuolių
1 vnt.
Sojų padažas
1 v. š.
Alyvuogių aliejus
1 v. š.
Šviežių čiobrelių
1 šakelė
Žaliosios citrinos
1 vnt.
Mėgstamų salotų
1 sauja
Anakardžių
0.5 saujos
Gaminimo eiga
1. Kiaulienos kepsnius dėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi, pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite iš abiejų pusių 5–6 min., kol apskrus, iškepus leiskite pastovėti 3–4 min.
2. Obuolį supjaustykite pusiau ir griežinėliais. Į dubenį pilkite sojų padažą, alyvuogių aliejų, dėkite čiobrelių lapelius, išspauskite žaliosios citrinos sulčių, pagardinkite druska ir viską gerai išmaišykite.
3. Į lėkštę dėkite salotų lapus, pjaustytą obuolį, keptą kiaulieną, užpilkite padažu ir užberkite skrudintų anakardžių riešutų.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG