Gaminimo eiga

1. Į indą muškite IKI kiaušinį, pilkite 300 ml IKI pieno, berkite 1 šaukštą cukraus, druską, miltus ir aliejų. Viską gerai išmaišykite elektriniu plakikliu iki vientisos masės. Į įkaitintą, nepridegančio paviršiaus keptuvę pilkite lietinių tešlą tiek, kad apsemtų keptuvės dugną ir kepkite iš abiejų pusių 1–2 min. arba kol apskrus.

2. Česnaką, saulėje džiovintus pomidorus susmulkinkite, brokolių galvutes supjaustykite į 4–5 dalis, viską sudėkite į vieną indą, dėkite rikotos sūrį ir viską gerai išmaišykite.

3. Įdarą dėkite ant lietinių ir suformuokite krepšelius, į kepimo indą pilkite grietinėlę ir sudėkite lietinių krepšelius, užtarkuokite parmezano sūrio, šalia dėkite IKI salotas ir kepkite 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje 5–10 min. Iškepus galite papuošti prieskoninėmis žolelėmis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG