Ingredientai
Kiaušiniai
1 vnt.
Ančiuvių
10 g
Kaparėliai
0.5 v. š.
Česnako
1 skiltelė
Kietasis sūris
20 g
Acto
1 v. š.
Vorčesterio padažas
0.5 v. š.
Aliejaus
200 ml
Pasigaminkite Cezario padažą ir jūsų pateikalas įgaus nuostabų skonį. Įsitikinsite, kad su Cezario padažu tiek daržovių, nei vištienos gaminiai yra ypatingai skanūs.
Gaminimo eiga
1. Atskirkite kiaušinio trynį nuo baltymo.
2. Į virtuvinį trintuvą dėkite kiaušinio trynį, ančiuvius, kaparėlius, česnaką, kietąjį sūrį, actą, Vorčesterio padažą, viską sutrinkite iki vientisos konsistencijos.
3. Gautą masę plakite maišytuvu, palengva pildami aliejų, kol masė taps vientisos konsistencijos majonezo padažu.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG