Ši moliūgų sriuba su švelniu kokoso prieskoniu puikiai šildo. Iš visų virtų moliūgo sriubų ši kol kas patiko labiausiai.

Gaminimo eiga

1. Moliūgą išverdame vandenyje ir puode sutriname blenderiu. Pilame į moliūgo tyrę kokoso pieną, sultinį, beriame imbiero ir paprikos miltelius.

2. Svogūną supjaustome ir apkepiname, kol gražiai pagelsta. Sudedame česnaką, suberiame karį ir dar kelias minutes kepame.

3. Sudedame svogūnus į puodą. Toje pačioje keptuvėje apkepiname papriką, kol suminkštėja ir taip pat sudedame į puodą.

4. Puode esančią sriubą užviriname ir paverdame 5 min. Sutriname blenderiu.

5. Patiekiame su moliūgo sėklomis, paskaniname juodaisiais pipirais ir drsuka (man užteko sultinio sūrumo).