Ingredientai
Amerikietiškiems blyneliams abejingų nėra. Jei jums patinka miltiniai kepiniai, jei mėgstate purius švelnaus skonio patiekalus, šis receptas yra jūsų užrašinėje. O su kuo valgyti amerikietiškus blynelius – su klevų sirupu, močiutės uogiene ar šviežiomis uogomis – tik skonio reikalas.
Gaminimo eiga
1. Kepant amerikietiškus blynus kiaušinis ir pienas turi būti kambario temperatūtos, todėl tuo pasirūpinkite iš karto.
2. Dubenyje miltus sumaišome su kepimo milteliais, cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska ir gerai išmaišome. Mušame kiaušinį, pilame pieną ir viską suplakame. Pagal skonį beriame šviežių arba šaldytų mėlynių, išmaišome. Na ir kepame blynus.
3. Kepame amerikietiškus blynus keptuvėje storu dugnu su nesvylančia danga. Keptuvę įkaitiname, ištepame augaliniu aliejumi, pilame samtelį blynų tešlos ir kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Iškeptus blynus dedame vieną ant kito.
4. Amerikietiški blynai tiekiami iš karto, dar šilti. Ant viršaus galima uždėti gabalėlį sviesto, aplieti medumi ar kt.
Skanaus!