Ingredientai
IKI skrudinimo duonos
2 riekelės
Kiaušiniai
1 vnt.
Pienas
50 ml
Čederio sūris
20 g
Sviestas
20 g
Klevų sirupo arba medaus
1 v. š.
Porcijos: 1
Dar vienas pusryčių receptas – prancūziškas skrebutis su šonine. Gardus skrebutis su traškia šonine – itin populiarus patiekalas visame pasaulyje. Prancūzišką skrebutį su šonine puoškite baziliko lapeliais.
Gaminimo eiga
1. IKI skrudinimo duoną apskrudinkite skrudintuvėje.
2. Kiaušinį, pieną, druską ir pipirus išplakite iki vientisos masės.
3. Tarp skrudintos duonos riekelių dėkite plonai pjaustytą čederio sūrį.
4. Gautą sumuštinį išmirkykite kiaušinio ir pieno plakinyje.
5. Keptuvėje išlydykite sviestą ir ant žemos kaitros apkepkite skrebutį iš abiejų pusių.
6. Šalia keptuvėje paskrudinkite šoninę.
7. Apkepus skrebučiui, ant jo dėkite kepintą šoninę, pilkite sirupą, puoškite baziliko lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG