Avižinė košė su obuoliais ir riešutais yra maistingas, gardus pusryčių receptas. Mitybos specialistai rekomenduoja, kad pusryčiai būtų sotūs ir maistingi. Avižinė košė su obuoliais ir riešutais – tikrai užtikrins reikalingų medžiagų kiekį.

Gaminimo eiga

* Puode užvirkite vandenį ir suberkite avižinius dribsnius. Virkite apie 10 minučių ant silpnos kaitros, kol suminkštės.

* Obuolius suplaukite ir supjaustykite nedideliais griežinėliais, sumaišykite su kruopomis, uždenkite ir virkite dar 5 minutes ant silpnos kaitros.

* Virimo pabaigoje košę paskaninkite cinamonu ir ypač tyru alyvuogių aliejumi.

* Tiekite su migdolų riekelėmis, kviečių sėlenomis.

Receptu dalijasi organizacija „Gyvi gali“ ir Sveikas receptas.