Kugelio receptas savaitgaliui – pats tas. Šįkart kviečiame išbandyti patiekalą su grybais – patiks ir skonis, ir aromatas. Iškeptą kugelį pagardinkite grietine.

Gaminimo eiga

* Bulves ir svogūną sutarkuokite.

* Keptuvėje išlydykite sviestą.

* Pievagrybius susmulkinkite ir apkepkite svieste apie 2–3 min.

* Pagardinkite druska ir pipirais. Supilkite pieną ir užvirinkite.

* Pievagrybius su pienu supilkite į bulvių tarkį. Įmuškite kiaušinį. Gerai išmaišykite.

* Gautą masę supilkite į kepimo indelius ir kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 40 min.

* Iškeptą kugelį pagardinkite grietine, smulkintais česnakų laiškais ir pipirais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG