Jei stinga laiko, gaminkite „Gyoza“ koldūnus su imbieriniu sojų padažu. Tai sotus ir išraiškingo skonio patiekalas. „Gyoza“ koldūnus su imbieriniu sojų padažu patiekite apibarstę svogūnų laiškais.

Gaminimo eiga

* Imbierą ir aitriąją papriką smulkiai sukapokite, svogūnų laiškus stambiai supjaustykite.

* Į keptuvę supilkite sultinį ir sudėkite ½ kiekio smulkintų daržovių.

* Sudėkite koldūnus ir virkite apie 5 min.

* Česnaką susmulkinkite ir sumaišykite su likusia smulkinta aitriąja paprika, imbieru.

* Prikaistuvyje įkaitinkite aliejų ir suberkite smulkintas daržoves. Supilkite sojų padažą.

* Išvirtus koldūnus sudėkite į lėkštę, suberkite likusius svogūnų laiškus. Viską užpilkite gautu padažu.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG