Ingredientai
Ilgavaisis agurkas
0.5 vnt.
Ridikėliai
1 sauja
Kapotų svogūno laiškų
2 vnt.
Šaltibarščių kefyro
0.5 l
Konservuotų rūgštynių
3 v. š.
Citrinos sulčių
1 šlakelis
Alyvuogių aliejus
1 v. š.
Porcijos: 2
Jei norite vėsios sriubos, gaminkite baltus šaltibarščius. Vos per 5 minutes turėsite gaivią ir vitaminų gausią sriubą. Papuoškite baltus šaltibarščius stambiai pjaustytu svogūnų laišku.
Gaminimo eiga
* Agurką ir ridikėlius supjaustykite kubeliais. Svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite.
* Smulkintas daržoves pagardinkite druska.
* Į dubenį supilkite kefyrą, sudėkite smulkintas daržoves ir konservuotas rūgštynes.
* Viską pagardinkite pipirais, smulkintais svogūnų laiškais, citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi.
* Papuoškite stambiai pjaustytu svogūnų laišku.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG