Ingredientai
Konservuoti avinžirniai
1 indelis
Aitriųjų paprikų dribsnių
1 a. š.
Maltas kuminas
0.5 a. š.
Maltas imbieras
0.5 a. š.
Ciberžolė
0.5 a. š.
Česnakų milteliai
1 a. š.
Maltos paprikos
1 a. š.
Maltos kalendros
1 a. š.
Alyvuogių aliejus
1 v. š.
Porcijos: 4
Traškūs ir aštrūs avinžirniai bus puikus garnyras. Kepkite aštrius avinžirnius orkaitėje 20 minučių.
Gaminimo eiga
* Nukoštus konservuotus avinžirnius pagardinkite prieskoniais ir aliejumi.
* Gerai išmaišykite.
* Sudėkite į kepimo skardą ir kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 20 min.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG