Ingredientai
Gaminimo eiga
* Į trintuvą dedame visus pirmo sluoksnio ingredientus ir smulkiname tol, kol masė pasidarys klampi ir vientisa. Kad trintuvui būtų lengviau smulkinti ir maišyti, įpilame apie 1–2 valgomuosius šaukštus vandens.
* Gautą masę dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą ar indą (naudojau pailgą kekso formą) ir gerai paspaudžiame. Dedame į kamerą, kad šiek tiek pastingtų.
* Visus antro sluoksnio ingredientus dedame į trintuvą ir smulkiname iki kreminės konsistencijos. Gautą masę supilame ant pirmo sluoksnio. Vėl dedame trumpam į kamerą. ⠀
* Šiam trečiam sluoksniui išlydome juodąjį šokoladą kartu su kokosų aliejumi. Pilame ant antro sluoksnio. Papuošiame migdolais (nebūtina) ir dedame nakčiai į šaldymo kamerą. ⠀
* Valgome iškart ištraukus iš šaldymo kameros arba palaukus kokias 5 min.
* Kameroje laikyti galima iki savaitės, jei tik pavyks.
Receptu dalijasi organizacija „Gyvi gali“ ir Skaniai kepa.