Ingredientai
Sviestas
50 g
Miltų
1 v. š.
Pienas
200 ml
Mocarela
2 saujos
MANTINGA dešrainių bandelių „Cosmos“
0.5 pakuotės
„Iki“ pieniškos dešrelės
2 vnt.
Porcijos: 2
Išalkusiems ir neturintiems laiko ilgam patiekalo ruošimui rekomenduojame dešrainį su sūrio padažu. Jo gardumo paslaptis – naminis sūrio padažas. Dešrainį su sūrio padažu pagardinkite česnakų laiškais ir pipirais.
Gaminimo eiga
* Į keptuvę sudėkite sviestą ir miltus. Kepkite apie 2–3 min.
* Iš lėto supilkite pieną ir maišydami kaitinkite apie 5 min., kol pradės tirštėti.
* Sudėkite tarkuotą mocarelos sūrį ir lengvai šildydami išmaišykite.
Sūrio padažą pagardinkite druska.
* MANTINGA dešrainių bandeles „Cosmos“ ir dešreles sudėkite ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 5 min.
* Į bandeles sudėkite dešreles, apipilkite sūrio padažu bei pagardinkite česnakų laiškais ir pipirais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG