Ingredientai
Rūkytos dešrelės
2 vnt.
Mangai
0.5 vnt.
Majonezo
2 v. š.
Ryžių actas
2 v. š.
Pomidorų padažo
1 v. š.
Vorčesterio padažas
0.5 v. š.
Pasiflorų tyrės
2 v. š.
Nuostabus saldžiarūgštis mangų padažas dešrainiams – neapsirinksite jo pasigaminę namuose. Paruošite vos per porą minučių. Į apkeptas bandeles pilkite gautą padažą ir sudėkite dešreles.
Gaminimo eiga
* MANTINGA bandeles prancūziškiems dešrainiams „Cosmos“ dėkite kepti ant įkaitinto grilio po 1–2 min. iš visų pusių. Šalia sudėkite kepti dešreles.
* Mangą susmulkinkite peiliu.
* Į trintuvą sudėkite smulkintą mangą, majonezą, actą, pomidorų ir Vorčesterio padažus, pasiflorų tyrę ir kalendras.
* Viską gerai sutrinkite iki vientisos masės.
* Į apkeptas bandeles pilkite gautą padažą ir sudėkite dešreles.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG