Kategorijos
Ieškoti pagal ingredientą
Ieškoti
Receptai
Ingredientai
Ryžių actas
Ryžių actas
59 receptai
Reikia pasistengti
Agurkai su krevetėmis – ir kasdienai, ir šventėms
Reikia pasistengti
35 min.
Neatsivalgomi paukštienos iešmeliai – patiks šašlykų mėgėjams
Reikia pasistengti
45 min.
Vištiena kiniškai – saldžiarūgštis ir labai gardus patiekalas
Reikia pasistengti
20 min.
Sušių receptas: suktinukai su lašiša
Reikia pasistengti
25 min.
Ramenų sriuba su jautiena – gardi, soti ir šildanti
Reikia pasistengti
20 min.
Dešrainis su saldžiarūgščiu iešmeliu – bus labai sotu!
Reikia pasistengti
15 min.
Mėsainis su riešutų sviestu ir šonine – gurmaniško skonio
Lengvai paruošiamas
10 min.
Dešrainis su aštriomis „Coleslaw“ salotomis – paprašysite dar
Reikia pasistengti
Saldžiarūgštis mangų padažas: gardžiau nebūna!
Reikia pasistengti
Vištiena kinietiškai – šį patiekalą nesudėtingai paruošite ir namuose
Reikia pasistengti
1 val.
Aštrios vištienos padėklas – puikus sprendimas vakarėliui
Reikia pasistengti
30 min.
Marinuoti agurkai su garstyčiomis – valgysite jau po 30 minučių
Reikia pasistengti
15 min.
Glazūruoti baklažanai su sezamais – paruošite per 15 minučių
Reikia pasistengti
15 min.
Glazūruoti lašišos iešmeliai – nuostabūs pietūs vos per 15 minučių
Reikia pasistengti
12 val.
Azijietiškai marinuoti baltieji ridikai – traškūs ir labai gardūs
Lengvai paruošiamas
05 min.
Tofu sūris su imbieriniu padažu – valgysite jau po 5 minučių
Reikia pasistengti
10 min.
Saldžiarūgštė vištiena su konservuotais abrikosais – neatsivalgoma
Reikia pasistengti
55 min.
Tailandietiška vištiena – šis receptas tikrai jūsų nenuvils
Lengvai paruošiamas
20 min.
Kepti kalafiorai su terijakio padažu – tinka net valgyti vienus
Reikia pasistengti
15 min.
Azijietiška kiauliena su daržovėmis – tikrai jūsų nenuvils
Reikia pasistengti
Kiaušiniai, įdaryti šprotais ir porais – ir gardu, ir stalą puošia
Reikia pasistengti
05 min.
Azijietiški baklažanai – mėgstantiems aštresnius užkandžius
Reikia pasistengti
10 min.
Mangų ir kopūstų salotos – tikras vitaminų kokteilis!
Reikia pasistengti
15 min.
Azijietiškos morkų ir salierų salotos – malonumas ir akiai, ir liežuviui
Reikia pasistengti
30 min.
Aštrūs agurkai – valgysite marinuotus jau po 20 minučių
Reikia pasistengti
05 min.
Sušių padažas – pikantiško skonio pagardas
Reikia pasistengti
Vištienos blauzdelės – aštrios ir labai gardžios
Lengvai paruošiamas
Lašiša, glazūruota sojų ir medaus padažu, – greitai paruošiama ir itin gardi
Reikia pasistengti
Kiniška vištiena – niekuo nesiskiria nuo patiekalo, kurį užsisakote restorane
Reikia pasistengti
Aštrūs marinuoti agurkai – valgysite netrukus
Reikia pasistengti
Egzotiškas užkandis <em>kimchi</em> – pagaminsite lengvai, o vitaminų gausa užtikrins sveikus ir stiprius kaulus
Reikia pasistengti
25 min.
Japoniška ramenų sriuba su jautiena – galite pasigaminti ir patys
Reikia pasistengti
Azijietiškos traiškytų agurkų salotos
Reikia pasistengti
40 min.
Gimtadienio „steikas“ su grybais ir sūriu pagal Alfą Ivanauską
Reikia pasistengti
40 min.
Traškios mėsos juostelės saldžiarūgščiame padaže – tarsi iš kinų restorano
Reikia pasistengti
30 min.
Tarsi japoniški vištienos vėrinukai su agurkinių ryžių salotomis pagal Alfą Ivanauską
Lengvai paruošiamas
1 val.
Ramenas su antiena
Reikia pasistengti
15 min.
Greitai paruošiamos salotos
Reikia pasistengti
1 val.
Sultingasis šnicelis su originaliais garnyrais
Reikia pasistengti
25 min.
Kopūstų salotos
Įkelti daugiau receptų