Ingredientai
Lašišos filė
150 g
Aliejaus
1 v. š.
Sojų padažas
2 v. š.
Medus
2 v. š.
Česnako
1 skiltelė
Ryžių actas
1 a. š.
Be galo skanaus patiekalo receptas – lašišos, glazūruotos sojų ir medaus padažu. Kepsite vos 15 minučių. Lašiša, glazūruota sojų ir medaus padažu, dar nieko nenuvylė.
Gaminimo eiga
1. Lašišos filė dėkite į kepimo formą.
2. Dubenėlyje sumaišykite likusius ingredientus ir ⅔ gauto padažo aptepkite lašišos filė.
3. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 15 min.
4. Iškeptą lašišą patepkite likusiu padažu. Papuoškite baziliko lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG