Ingredientai

Slyva 300 g
Cukraus 5 v. š.
Cinamono 0.5 a. š.
Porcijos: 2

Žiemą, atidarę slyvų džemo su imbierais ir cinamonu indelį, tikai sau padėkosite. Pikantiško skonio ir itin malonaus kvapo džemas tiks prie sūrio patiekalų, pyragų įdarui ar tiesiog su bandele. Slyvų džemas su imbierais ir cinamonu gali tapti ir puikia kalėdine dovana.

Gaminimo eiga

1. Slyvas supjaustykite smulkiais kubeliais. Imbierą smulkiai sukapokite.

2. Į keptuvę sudėkite cukrų, smulkintas slyvas ir imbierą.

3. Kaitinkite ant vidutinės kaitros vis maišydami apie 10 min.

4. Sudėkite cinamoną ir išmaišykite.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG