Ingredientai
Porcijos: 1
Kruasano skrebutis gali tapti puikiu pusryčių patiekalu. Ir produktų nereikės daug. Dar karštą kruasano skrebutį apiberkite petražolėmis.
Gaminimo eiga
* Į negilų indą įmušame kiaušinius, pilame pieną, čili dribsnius, džiovintą raudonėlį, druską ir pipirus. Gerai išplakame šluotele.
* Perpjauname kruasaną pusiau ir merkiame į plakinį, paliekame išbrinkti – 5 minutes vieną pusę ir 5 minutes kitą pusę.
* Kepame išmirkytus kruasanus keptuvėje su sviestu, kol gražiai apskrus. Tada dedame tarkuotą sūrį ir palaukiame kol šis išsilydys.
* Patiekdami kruasano skrebutį pabarstome šviežiomis petražolėmis.
Skanaus.
Receptas ir nuotrauka - Pauliaus ir Pavelo.