Ingredientai
Traškiai keptos tortilijos puikiai dera su moliūgų humusu. Moliūgų humusas yra unikalus tradicinio humuso variantas, kuriame yra skrudintų moliūgų tyrės. Šis užkandis tinka vakarėliams, iškyloms ir kasdieniams užkandžiams.
Gaminimo eiga
* Tortilijų paruošimas: įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių Celsijaus.
* Supjaustykite tortilijas į ketvirčius.
* Į vidutinį dubenį sudėkite tortilijas, alyvuogių aliejų, druską ir pipirus. Gerai išmaišykite.
* Tolygiai sudėkite tortilijas ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Kepkite juos 5-8 minutes. Apibarstykite traškučius Maldono druska.
* Humuso paruošimas: sudėkite visus ingredientus į virtuvinį kombainą. Trinkite, kol gausite vientisą konsistenciją. Jei reikia, įpilkite daugiau alyvuogių aliejaus.
* Šis užkandis tinka vakarėliams, iškyloms ir kasdieniams užkandžiams. Tortilijas laikykite sandariame inde sausoje vėsioje vietoje iki 4-5 dienų.
* Laikykite humusą šaldytuve sandariame inde iki 3-4 dienų.