Briuselio kopūstai, troškinti su kariu, terijakio padažu ir chalapos paprika. Šis užkandis puikiai tiks jaukiems susibūrimams su šeima ar draugais.

Gaminimo eiga

* Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną.

* Perpjaukite čili per pusę, išimkite sėklas ir supjaustykite griežinėliais.

* Nulupkite ir susmulkinkite česnaką, įberkite žiupsnelį druskos ir išmaišykite.

* Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies.

* Įpilkite alyvuogių aliejaus ir svogūnų. Virti 2-3 min. Pridėti česnaką ir čili. Gerai išmaišykite. Įdėjus kario miltelius ir kukurūzų krakmolą, gerai išmaišykite.

* Įpilkite vandens ir užvirinkite.

* Mažu peiliu įpjaukite negilią „x“ raidę arba perpjaukite Briuselio kopūstų stiebą, kad iškeptų tolygiai. Po to sudėkite juos į keptuvę. Įberkite druskos ir pipirų. Troškinkite juos 8-10 minučių uždengę dangtį.

* Supilkite teriyaki padažą, sezamo sėklas ir gerai išmaišykite.

* Pabaigoje užberkite laiškiniais svogūnais. Patiekite šiltą.

* Laikyti šaldytuve sandariame inde iki 2-3 dienų.