Ingredientai
Raudonasis kopūstas
100 g
Baltasis kopūstas
100 g
Jogurtas
60 g
Majonezo
60 g
Sriracha padažas
10 g
Citrinos žievelė
1 vnt.
Kedrų riešutai
2 g
Citrinos sulčių
0.5 vnt.
Šviežių krapų
5 g
Porcijos: 2
Aštrios coleslow salotos – skanus garnyras ir užkandis, kuris gali būti pagamintas iš kopūstų likučių. Aštrios coleslow salotos tinka kiekvienai progai.
Gaminimo eiga
* Smulkiai supjaustykite arba nulupkite raudonąjį ir baltąjį kopūstą.
* Sutarkuokite morką.
* Padažo paruošimas: vidutiniame dubenyje sumaišykite jogurtą, majonezą Sriracha padažą, citrinos žievelę, druską ir pipirus. Gerai išmaišykite.
* Kitame dideliame dubenyje sumaišykite raudonuosius, baltuosius kopūstus ir morkas. Sumaišykite su padažu, įpilkite kedrų riešutų, citrinos sulčių, svogūnų ir krapų.
* Patiekite šaltą arba kambario temperatūros.
* Laikykite šaldytuve sandariame inde iki 3-4 dienų.