Aštrios bandelės – labai lengvas receptas. Tai puikus užkandis aštrumo mėgėjams. Aštrias bandeles patiekite dar šiltas.

Gaminimo eiga

* Smulkiai supjaustykite svogūnus, chalapos paprikas ir kaparėlius. Sudėkite visus šiuos ingredientus į vidutinį dubenį, sumaišykite su majonezu ir Sriracha padažu. Įberkite druskos ir pipirų. Gerai išmaišykite.

* Ant kepimo skardos uždėkite 30 g parmos kumpio, padalinto į dvi dalis. Jį apdenkite čederio sūrio riekelėmis. Ant sūrio viršaus tolygiai paskleiskite chalapų įdarą.

* „Mantingos“ mielinę sluoksniuotą tešlą padalinkite į dvi lygias dalis ir uždenkite skardoje esančius visus ingredientus.

* Šaukštu apspauskite aplink masę, esančią viduje, aptepkite kiaušinio plakiniu ir ant paviršiaus padarykite mažas skylutes, kad išeitų garai ir per daug neatsiskirtų tešlos sluoksniai.

* Kepkite iš anksto įkaitintoje orkaitėje, 180 laipsnių temperatūroje 20 min.

* Iškepusias bandeles apibarstykite smulkintomis kalendromis.